Nieuwe namen en vertrouwde gezichten bij De Vrienden van Amstel LIVE 2024

door Mariska Groot
145 x bekeken
A+A-
Reset

Nieuwe gezichten, vrienden van vroeger en vaste stamgasten. Het programma van de 26ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE brengt een opvallende mix van artiesten samen. Natuurlijk zijn bekende gezichten als Guus Meeuwis, Rowwen Hèze en Acda en de Munnik van de partij maar er zijn ook opvallend veel debutanten. Voor Son Mieux, Zoë Tauran, Bizzey, La Fuente, Claude en Meau wordt het de eerste kennismaking met het evenement.  Clouseau keert juist na ruim 20 jaar weer terug op het podium in Rotterdam Ahoy, voor The Opposites is het meer dan 10 jaar geleden dat ze bij ‘de vrienden’ optraden.

Heb je nog geen kaartje? Probeer Ticketswap!

Lees meer in entertainment!

Vrienden van Amstel live

vrienden van amstel live
Nieuwe namen en vertrouwde gezichten bij De Vrienden van Amstel LIVE 2024 - Lifestyle Stories

Het programma bestaat verder uit Suzan & Freek, DI-RECT, Flemming, Snelle, Ronnie Flex, VanVelzen, Duncan Laurence, S10 en Joshua Nolet. De presentatie is voor het eerst in handen van Kraantje Pappie, bijgestaan door Nick Schilder. De reeks trapt over precies een week af, vanaf donderdag 11 januari bezoeken ruim 200.000 vrienden de grootste Amstel kroeg van Nederland.  

Welke samenwerkingen er straks te zien zijn in Rotterdam Ahoy blijft nog even geheim maar vanmiddag werd al wel bekend gemaakt dat Flemming, Zoë Tauran en Ronnie Flex de themasong van deze editie hebben opgenomen. Het nummer ‘Alles Op Gevoel’ ging vanmiddag in première op Radio 538 en is vanaf nu alvast te streamen via de bekende platformen. Eerder brachten Guus Meeuwis en Kraantje Pappie een bewerking van ‘Het Is Een Nacht’ voor het evenement uit en ook Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan en Typhoon schreven al een speciaal vrienden nummer met ‘Als Ik Je Weer Zie’

Els Dijkhuizen, marketingdirecteur: Er staat weer een zinderende show klaar voor de 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE. Het is keer op keer weer de uitdaging om vertrouwd én vernieuwend én verrassend voor de dag te komen. En daar zijn we goed in geslaagd als je het mij vraagt. Ik kijk er enorm naar uit om al die duizenden vrienden en vriendinnen te mogen verwelkomen in de grootste en gezelligste Amstel kroeg van Nederland.

Vriendschap en Amstel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dat is de kern van ons bestaan. Onder het genot van een goed glas bier samen mooie momenten beleven is waar het om gaat. En dat komt allemaal samen bij De Vrienden van Amstel LIVE, dat is toch goud? Niet alleen in Rotterdam Ahoy, maar ook in al die Amstel kroegen waar je de show kan meebeleven. 

Vernieuwde aanpak kaartverkoop 2025 

De veertien avonden van De Vrienden van Amstel LIVE 2024 zijn stijf uitverkocht. Het is geen geheim dat er ieder jaar meer vraag naar kaarten is dan aanbod. Om daar beter op te kunnen sturen, zwarthandel te ontmoedigen en meer mensen de mogelijkheid te bieden om aan kaarten te komen moeten bezoekers dit jaar een persoonlijk account aanmaken. Met het Vrienden-account kun je je registreren voor de kaartverkoop van 2025. Registratie is geen garantie op tickets maar de enige manier om aan tickets te komen zodra de verkoop start op zaterdag 13 januari om 10:00 uur. 

Café Tour 

Ook dit jaar maken vrienden weer kans op de allerlaatste tickets voor De Vrienden van Amstel LIVE, gewoon in hun eigen stamcafé! Iedere vrijdag, zaterdag en zondag rijdt er een VVAL-bus naar een café. Gedurende de dag krijgen mensen te horen waar de Café tour stopt via radio 538 en social media. In de kroeg kunnen mensen draaien aan een prijzenrad met allerlei prijzen, van borrelhapjes en merchandise tot de ultieme hoofdprijs: een avond naar De Vrienden van Amstel LIVE voor henzelf en maximaal vijf vrienden. Zij worden nog diezelfde avond naar Rotterdam Ahoy gebracht door de bus en na afloop van het concert ook weer teruggebracht naar de kroeg. 

Very Important BOB 

Tijdens een gezellig feest blijft, ondanks de populariteit van 0.0 bier, de vraag altijd: wie rijdt er vanavond naar huis? De BOB heeft een hele belangrijke rol, maar deze rol is soms nog een beetje onderbelicht… Dat moet anders.  Amstel zet de BOB in de schijnwerpers tijdens De Vrienden van Amstel LIVE en introduceert een nieuw soort VIP: de VIB. Voor deze Very Important BOB’s wordt de VVAL extra feestelijk. Met o.a. merchandise, een eigen parkeerplaats vlak voor de deur en een polsbandje waarmee gratis (alcoholvrije) consumpties kunnen worden gehaald. De zoektocht naar de VIB’s verloopt in aanloop naar De Vrienden van Amstel LIVE via social media.  

Met Videoland dichterbij dan ooit 

In de wetenschap dat er meer vrienden zijn dan de grootste kroeg kan herbergen, heeft De Vrienden van Amstel LIVE ook dit jaar een samenwerking met Videoland. Daar kan de show op unieke wijze bekeken worden en is De Vrienden van Amstel LIVE dichterbij dan ooit. 

Fruitige vriend 

Voor de liefhebbers van fris fruitig bier, lanceert Amstel tijdens De Vrienden van Amstel LIVE een nieuw bier: Amstel Rosé. Deze mix van Amstel bier wordt uit een fruitig vaatje getapt en is gebrouwen met natuurlijke ingrediënten en rood fruit. Dit zorgt voor een verfrissend, fruitig bier met 4% alcohol. Het bier wordt op een opvallende manier gelanceerd in de speciaal voor de VVAL ontwikkelde Rosé Garden. Amstel Rosé is beschikbaar bij alle barren en de frisse keuze voor onvergetelijke momenten met vrienden. Op de vriendschap! 

Blogs over entertainment direct in je mailbox?

Related Posts