Dance Valley 2024 Line Up

door Mariska Groot
121 x bekeken
A+A-
Reset

Het legendarische dancefestival Dance Valley onthult de langverwachte Dance Valley 2024 line-up voor de aankomende editie op zaterdag 10 augustus. De headliners van dit iconische evenement zijn niemand minder dan Paul Kalkbrenner, Alok, Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies. Deze 28e editie markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Dance Valley, aangezien het de primeur is onder de vleugels van de organisatie achter Free Your Mind, dat het festival onlangs overnam van UDC Events.

Ga jij naar Dance Valley 2024 of ben je meer van de Vrienden van Amstel Live?

Nationale trots op Dance Valley 2024

Remko van der Klis, eigenaar van Free Your Mind, beschouwt Dance Valley als een nationale trots en unieke bron van Nederlands erfgoed: “Voor ons is Dance Valley meer dan alleen een festival; het is een cultureel fenomeen dat danceliefhebbers met elkaar verbindt. We begrijpen de betekenis van Dance Valley voor de fans en de rol die het speelt in de Nederlandse cultuur. Met deze overname verbinden we ons niet alleen met de rijke geschiedenis van Dance Valley, maar zetten we ook een stap in de toekomst van dit iconische festival.”

Nederlandse passie en ervaring

De overname van Dance Valley door de organisatie achter Free Your Mind is een belofte aan de Nederlandse dancegemeenschap. Terwijl andere festivals in buitenlandse handen vallen, blijft Dance Valley stevig geworteld in Nederlandse passie en ervaring. Free Your Mind streeft naar vernieuwing en kwaliteit, wat resulteert in een hoogwaardige en diverse line-up, top-notch productie en verbeterde faciliteiten. Dit alles wordt aangeboden tegen betaalbare ticketprijzen om het festival toegankelijk te maken en te houden voor een breed publiek.

Nationale top acts

Onder de vlag van de organisatie achter Free Your Mind blijft Dance Valley de succesvolle koers van de afgelopen jaren voortzetten, met een line-up van zowel internationale grootheden als nationale topacts. Met meerdere verschillende podia belooft het festival een breed scala aan elektronische dancemuziek te presenteren.

Internationale techno op Dance Valley 2024

Paul Kalkbrenner staat al jaren aan de top van de internationale techno scene met zijn energieke live show. Alok is een van de meest prominente iconen in de Braziliaanse elektronische scene en stond de afgelopen drie jaar op de 4e plek van de DJ Mag Top 100. Daarmee stond hij slechts twee plaatsen onder Dimitri Vegas & Like Mike, die op de 2e plek in de befaamde lijst staan. Het populairste DJ duo van de wereld komt naar Dance Valley voor een unieke mainstage performance. Lost Frequencies, die zijn internationale doorbraak beleefde met de hit ‘Are You With Me’, geeft ook acte de presence in Spaarnwoude.

De volledige eerste fase van de line-up van Dance Valley 2024:

dance valley 2024 line up artiesten
Dance Valley 2024 Line Up - Lifestyle Stories

Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Paul Kalkbrenner live, Sven Väth, Alok, Charly Lownoise, Dimitri K, Dr. Peacock, Gregor Tresher live, Ida Engberg, Lucas & Steve, Major Conspiracy live, Malice, Outsiders, Psyko Punkz, Radical Redemption, Wildstylez.

Binnenkort worden er meer namen bekendgemaakt. Bezoekers kunnen speciale Celebration tickets kopen voor €55.50 (ex fee). Dance Valley 2024 vindt plaats op zaterdag 10 augustus bij recreatiegebied Spaarnwoude. Tickets zijn verkrijgbaar via www.dancevalley.com.

Brian Bout, oprichter en directeur van UDC Events, zegt: “In de afgelopen decennia hebben we vanuit UDC met trots Dance Valley georganiseerd en het laten groeien tot wat het vandaag is. We zijn ervan overtuigd dat de organisatie achter Free Your Mind de juiste partner is om het stokje over te nemen. Hun toewijding aan de Nederlandse dancecultuur en hun visie voor de toekomst van Dance Valley stemmen overeen met onze waarden. We kijken uit naar de nieuwe hoogten die Dance Valley onder hun leiding zal bereiken.”

Blogs over entertainment direct in je mailbox?

Related Posts