zo schoon spraywisser

Innovatieve ZO Vloer Schoon Spraywisser brengt revolutie in vloerreiniging

Voor een schone vloer heb je geen emmer, geen water en geen mop meer nodig. Dat is de belofte van deze nieuwste innovatie: de ZO Vloer Schoon Spraywisser. Deze baanbrekende spraywisser verandert de manier waarop we onze vloeren reinigen.

De ZO Vloer Schoon Spraywisser maakt traditioneel dweilen overbodig en biedt een efficiënte en moeiteloze oplossing voor het reinigen van vloeren. Dankzij het handige spraymechanisme en microvezelpad is er geen gedoe meer met emmers water en natte dweilen. Geschikt voor alle harde vloeren, van tegels, hout tot laminaat en zelfs natuursteen. En de spraywisser ziet er ook nog eens mooi uit.

Belangrijkste kenmerken van de ZO Vloer Schoon Spraywisser:

zo vloer schoon spraywisser start pakket
Innovatieve ZO Vloer Schoon Spraywisser brengt revolutie in vloerreiniging - Lifestyle Stories

• Geen emmer, geen water, geen mop: eenvoudig en snel je vloer schoonhouden met het handige spraymechanisme.
• Geschikt voor alle harde vloeren.
• Dweilen met de kraan dicht: je vloer schoonhouden zonder overmatig watergebruik, waardoor je niet alleen tijd bespaart maar ook je ecologische voetafdruk vermindert.
Ervaar het gemak van een schone vloer zonder gedoe met de ZO Vloer Schoon Spraywisser. Kijk en bestel op zoschoon.nl (€68).

ZO zijn wij

ZO is een merk met een droom: een schoon huis voor iedereen, zonder dat we de planeet om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld met hervulbare spray flessen en vegan concentraten van 100% natuurlijke oorsprong. We verspillen niets en vervoeren niet onnodig water. Zo werken we samen aan een schone planeet.