Vet! Joost Klein x Bristol collectie

Joost klein x bristol collectie

“Iedereen, ongeacht afkomst of achtergrond, mag groots dromen. Iedereen kan held zijn, minstens voor een dag!” Dat is de visie van Bristol als het gaat om de samenwerking met de Friese anti-held Joost Klein. Samen gingen zij om de tekentafel en creëerden zij een capsule collectie die naadloos aansluit bij Joost als persoon en waar hij voor staat.

Meer fashion?

Wie is Joost?

Joost is een coole, sympathieke en authentieke artiest die heel goed weet waar hij vandaan komt. “Blijf dromen!” is zijn lijfspreuk. Als weeskind droomde hij ervan om groot te worden en als voorbeeld te dienen voor mensen in moeilijke tijden. Joost weet via zijn muziek en zijn kledingstijl uit te drukken dat je vooral moet blijven geloven in jezelf en je niet teveel moet aantrekken van wat anderen vinden. “Doe gewoon je eigen ding!” Deze visie komt perfect overeen met de kernwaarden van Bristol, de match was dus al snel een feit. Yes, hij gaat ook het songfestival voor Nederland vertegenwoordigen!

Joost zijn verleden en stijl komen op een bijzondere manier terug in de collectie. Zijn stijl, die bestaat uit wijde broeken met strakkere tops, niet gevend om de mening van anderen, maar toch cool, is erg typerend voor dit tijdperk en de stem van de generatie. De collectie wordt gekenmerkt door sentiment en niet door de laatste trends.

Joost Klein en Bristol

Joost Klein x bristol collectie
Vet! Joost Klein x Bristol collectie - Lifestyle Stories

De capsule collectie van Joost X Bristol bestaande uit, een hoodietracksuitbroektanktopsokken en slippers is gemaakt voor de Gen Z generatie en hun ouders. Alle items zijn ontworpen door Joost en ontwikkeld onder zijn creatieve directie. Een leuke insight: in de campagne hebben zijn trouwe vrienden een prominente rol gekregen.

Joost X Bristol is nu verkrijgbaar in geselecteerde winkels in Nederland en Vlaanderen in een matenrange van XXS tot en met XXXL. Daarnaast is de collectie ook te koop via de Bristol webshop.

Muziek

Joost is een Nederlandse muzikant, een schrijver en hij was YouTuber. Hij heeft nummers als “Scandinavian Boy”, “Wachtmuziek”, “Ome Robert” en “Friesenjung”. In 2017 bracht hij zijn eerste album uit.

Zijn nummers zingt hij in het Nederlands, Fries, Engels en Duits.

Blogs over fashion direct in je mailbox?

Op Lifestylestories.nl wordt gebruikt gemaakt van affiliate links en betaalde links.
Mariska Groot
Mariska Groot

Mariska, 38, woont in Enschede en catmom van 6 katten. Meer dan 10 jaar is bloggen mijn lust en mijn leven en heb ik een liefde ontwikkeld voor alles wat met parfum te maken heeft, rode lippen, rode nagels en bandshirts.

Volg mij vooral om op de hoogte te blijven.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook