GETEST: Chanel Coco Mademoiselle intense

Chanel coco mademoiselle intense eau de parfum review

Ik heb weer een mooi parfum mogen toevoegen aan mijn parfum stash. Dat is Chanel Coco Mademoiselle Intense eau de parfum. De ‘niet intense’ versie heb ik ook al eens geroken en vond die lekker voor de zonnige dagen. Later zag ik dus ook dat er een intense versie was en die bestelde ik. Hij is zo lekker! Ik ga er meer over vertellen in dit blogartikel. Wat mij betreft kan ik je al wel vertellen dat dit een van mijn zomerse favorieten is op parfum gebied. Een van mijn beauty favorieten dus! ­čÖé

Verkrijgbaar bij o.a.: ICI Paris, Douglas, Bijenkorf.

Coco Mademoiselle Intense eau de parfum van Chanel

Chanel coco mademoiselle intense eau de parfum review
GETEST: Chanel Coco Mademoiselle intense - Lifestyle Stories

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense. De essentie van de vrije, onweerstaanbare vrouw. Een houtachtig en amberachtig oriëntaals parfum met een pittig karakter: sensueel, diep, verslavend. COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense is een houtachtig en amberachtig oriëntaals parfum met een extreem karakter. Het parfum concentreert zich rond een extreme dosis patchouli die wordt benadrukt door het warme amberachtige akkoord van absolu van vanille en tonkaboon. De hartnoten van roos en jasmijn en de contrasterende frisheid van citrus maken deze krachtige compositie compleet.

Geurnoten Coco Mademoiselle intense eau de parfum

Topnoten: siciliaanse sinaasappel, calabrische bergamot en citroen
Middennoten: roos, fruitige noten en jasmijn
Basisnoten: patchouli, madgascar vanille, tonkaboon, witte musk en labdanum

Wat vind ik ervan?

En het is weer een typisch strak en chique flacon van Chanel, dat valt direct op. Vind het wel wat hebben dat alle geuren een zelfde flacon hebben, zo goed als. Ik heb een kleine flacon van 30ml. Vaak doe ik dat als ik niet perse weet hoe de geur ruikt. Mocht ik hem niet lekker vinden heb ik niet direct een grote. Had ik dat nu maar wel gedaan, want Coco Mademoiselle intense is echt super lekker.

Met deze ben ik heel blij en ik heb hem zelfs een paar avonden achter elkaar op mijn polsen gespoten om er in bed aan te kunnen ruiken. Call me crazy, maar ik vind hem zó lekker, haha. Als ik ’s morgens wakker word dan ruik ik de geur nog heel erg goed.

Hoe lang blijft Coco Mademoiselle intense hangen?

In mijn beleving is het dus een ‘zonnige geur’, wel zacht maar wel goed te ruiken. Ik vind hem goed houdbaar en het vervliegt niet snel en blijft lang op de huid aanwezig. Wat mij betreft een aanrader als je naar een lekkere zomergeur op zoek bent. En jezelf wat luxe gunt ­čÖé

En het mooiste is dat ik steeds weer complimenten krijg als ik hem draag. Dat is natuurlijk altijd heel erg leuk!

Blogs over beauty direct in je mailbox?

Verkrijgbaar bij:

bol.com
iciparisxl.nl
Op Lifestylestories.nl wordt gebruikt gemaakt van affiliate links en betaalde links.
Mariska Groot
Mariska Groot

Mariska, 38, woont in Enschede en catmom van 6 katten. Meer dan 10 jaar is bloggen mijn lust en mijn leven en heb ik een liefde ontwikkeld voor alles wat met parfum te maken heeft, rode lippen, rode nagels en bandshirts.

Volg mij vooral om op de hoogte te blijven.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook