Online geld verdienen vanuit huis: zó doe ik op dit moment

online geld verdienen vanuit huis

Online geld verdienen vanuit huis kan iedereen! Om me heen hoor ik veel mensen die extra geld willen verdienen. Logisch, want alles wordt duurder vandaag de dag, niet te doen!. Of het gaat om boodschappen of de huur; je kan er niet omheen. Ikzelf ben me ook aan het focussen op online inkomen en vooral passief inkomen*. Ben immers al online ondernemer, dus dan moet online geld verdienen ook niet moeilijk zijn, toch?

Met deze online geld verdienen tips kan jij ook aan de slag om een passieve inkomstenbron te genereren online én natuurlijk op andere manieren geld te verdienen op het internet. Dus wil je direct beginnen met online geld verdienen vanuit huis, check dan wat ik doe om dit waar te maken.

Online geld verdienen vanuit huis, dit doe ik!

Dit is mijn basis om te beginnen met het opbouwen van een passief inkomen en daar ben ik heel eerlijk in. Ik wil ook open en eerlijk zijn naar jou, zodat je precies weet wat ik doe om mijn doelen te bereiken. En als ik het kan, dan kan jij het ook! Iedereen kan online geld verdienen vanuit huis!

Nu zeg ik niet dat jij precies dezelfde memberships moet volgen als ik doe, maar dit zijn wel de dingen die mij gaan helpen (en zelfs al doen!) om een goed begin te maken.

Become financially free membership van Rowena Rousseau is de beste!

Het Become Financially Free membership is zó enorm breed bijvoorbeeld waardoor je gelijk kan starten. Zelf heb ik het premium abonnement en betaal hier zo’n 35 euro per maand voor. Maar je kunt al voor 14,95 instappen en dat ga je er zeker weten uithalen.

De PLR Library* is een eenmalige uitgave en dan heb je toegang tot een bibliotheek vol met al gemaakte digitale producten. Een van de redenen waarom ik dit heb aangekocht, omdat ik gewoonweg geen zin heb de producten helemaal vanaf scratch zelf te maken. Je past de templates aan naar je eigen stijl of die van je bedrijf en je verkoopt ze! Het fijne van dit membership is dat er elke maand nieuwe producten aan toegevoegd worden.

De AI Content club voor als je écht alles wil leren over AI en ChatGPT

Paulien is als je het mij vraagt een échte expert op het gebied van AI en heeft allerlei cursussen én een besloten Facebookgroep waar je lid van wordt. Je kunt vragen stellen, je creaties delen met de mede cursisten en gewoon lekker dingen uitproberen. Dit gaat niet alleen op ChatGPT, maar ook om andere AI tools die bijvoorbeeld afbeeldingen maken. In de AI content club* stap je al in vanaf maar 9 euro per maand (!!).

De Content Community van Esmée voor sparren, masterclasses en content inspiratie

De content community van Esmée* vind ik zelf heel erg fijn om te volgen. Er is een besloten Facebookgroep en een kanaal op Discord. Dat laatste had ik eerst nog nooit van gehoord, maar ik ervaar het als heel fijn. Alle leden zitten daarin en sparren over SEO, WordPress, bloggen, Google Search Console en ga zo maar door. Er zitten bloggers in die een mega bereik hebben bijvoorbeeld en goede tips delen. Ook fijn om te sparren over samenwerkingen als je blogger bent én er is vaak een co-working uur waar je lekker met elkaar online kunt samenwerken.

Deze online geld verdienen tips wilde ik graag met je delen, ook omdat ik deze memberships dus volg om mijn eigen passieve inkomstenbronnen te genereren. Ik houd je op de hoogte!

En, in de categorie business ga ik veel meer dingen delen over een online business!

Blogs over online business direct in je mailbox?

Op Lifestylestories.nl wordt gebruikt gemaakt van affiliate links en betaalde links.
Mariska Groot
Mariska Groot

Mariska, 38, woont in Enschede en catmom van 6 katten. Meer dan 10 jaar is bloggen mijn lust en mijn leven en heb ik een liefde ontwikkeld voor alles wat met parfum te maken heeft, rode lippen, rode nagels en bandshirts.

Volg mij vooral om op de hoogte te blijven.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook