Het vernieuwde membership van Rowena Rousseau is online

Become Financially Free membership Rowena Rousseau

Ken jij het Become Financially Free membership van Rowena Rousseau al? Nee? Dan ga ik je er nu over vertellen én aangeven wat ik hier zelf van vind. Ik ben namelijk al ruim 2 jaar lid en heb daar heel veel geleerd over hoe je geld kan verdienen vanuit huis. Maar ook in mijn business kan ik dit weer toepassen, wat heel handig is. In deze blog ga ik je meer vertellen over het Become Financially Free membership en wat er nieuw is.

Wie is Rowena Rousseau?

Rowena Rousseau is eigenaresse van het Become Financially Free Membership en runt haar bedrijf samen met haar partner Melvin en heeft 3 kinderen. Samen hebben zij ook de Affiliate Site Secrets Academy opgericht. Een aantal jaar geleden zat Rowena in de schulden en moest zij haar huis uit. Ze woonde noodgedwongen bij haar moeder en besloot zich te richten op duurzame inkomsten. In haar boek Happily Rich lees je haar hele verhaal.

In het membership en de cursussen die zij geeft, word je geleerd hoe je je zelf ook kunt gaan richten op duurzame verdienmodellen. Ze is eerlijk, transparant en deelt haar strategieën zodat jij precies weet wat jij kunt gaan doen om ook aan de slag te gaan en verschillende inkomstenbronnen kan opzetten.

[affiliate_products][/affiliate_products]

Voor wie is het Become Financially Free membership?

Voor wie is dit membership van Rowena? Ik zou zeggen: voor iedereen die zich wil verdiepen in duurzame inkomstenbronnen. Extra inkomen naast je huidige baan óf in je bedrijf. Er is zo ontzettend veel mogelijk, dat het absoluut het proberen waard is.

Je kunt al lid worden vanaf maar 14,95 per maand. Je leert dan een basis en is minder uitgebreid dan het premium membership. Daar betaal je meer voor, maar je krijgt ook écht meer. Masterclasses die je terug kunt kijken en extra inhoud van het lidmaatschap. Dat is handig, want als je er een keer niet bij kan zijn, dan kan je ze altijd op een later moment terugkijken.

Het Become Financially Free is op 12 juli 2024 vernieuwd! Oude filmpjes zijn weggehaald en compleet nieuwe (en professioneel!) filmpjes staan erin.

Je vindt onder andere hoe je werkt aan je Money Mindset, hoe je je geld beheert en natuurlijk de uitleg over de verschillende duurzame verdienmodellen.

Wat heb ik aan het Become Financially Free membership tot nu toe?

Sinds ik lid ben geworden van het Become Financially Free membership heb ik al heel veel geleerd. Ik wil niet zeggen dat ik alles al heb toegepast, maar ik weet wel wat de mogelijkheden zijn en hoe ik dit kan inzetten. Als voorbeeld heb ik bijvoorbeeld al erg veel geleerd over Etsy. Het opzetten van een Etsy shop, wat je kunt verkopen en hoe je onderzoek doet naar interessante producten die je kunt verkopen.

Als mega toevoeging heb ik ook de PLR Library aangeschaft, ook van Rowena. Hier worden elke maand nieuwe digitale producten in toegevoegd die je maar minimaal hoeft aan te passen en gewoon kunt verkopen. Waar je wilt. Je krijgt mail als er nieuwe producten zijn toegevoegd. Mega handig hiervan is:

  • Je hoeft zelf geen onderzoek te doen naar zoekvolumes, dit is namelijk al voor je gedaan.
  • Je hoeft zelf niet na te denken om vanaf blanco te beginnen met een design, je hoeft het alleen maar aan te passen.
  • Het is mogelijk met de gratis versie van Canva om designs aan te passen.

Met de PLR Library heb ik al Notion dashboards aangepast, maar denk ook aan planners, uitnodigingen, Social Media templates en echt nog veel meer.

Ik ga me nog verdiepen in meer verdienmodellen, maar stap voor stap ga ik dat doen. Het is aan te raden om te beginnen met één die het beste bij je past.

BONUS: kortingscode Become Financially Free membership

Met de code XA8HUIW krijg je maar liefst 20% korting op een maand- of jaarabonnement van het Become Financially Free membership én de PLR Library. Dus waar wacht je nog op? Na betaling krijg je ook direct de inloggegevens toegestuurd zodat je kunt beginnen met je nieuwe avontuur.

Bekijk vooral ook de filmpjes en de introductie, alleen dat is al heel erg leerzaam.

Op Lifestylestories.nl wordt gebruikt gemaakt van affiliate links en betaalde links.
Mariska Groot
Mariska Groot

Mariska, 38, woont in Enschede en catmom van 6 katten. Meer dan 10 jaar is bloggen mijn lust en mijn leven en heb ik een liefde ontwikkeld voor alles wat met parfum te maken heeft, rode lippen, rode nagels en bandshirts.

Volg mij vooral om op de hoogte te blijven.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook